Over mij

Mijn naam is Rob Lohmann, 32 jaar en ik ben een geboren en getogen Oldenzaler. Nadat ik in 2002 mijn MAVO-diploma heb gehaald, heb ik m'n hart gevolgd en ben ik in Zwolle gaan studeren. Na 4 jaar forenzen en een mooie studietijd heb ik mijn MBO-diploma gehaald.
 

Tijdens mijn MBO-studie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het ontwikkelen van websites. Dit fascineerde mij en daarom heb ik wederom m'n hart gevolgd (ik doe nu eenmaal graag de dingen die ik leuk vindt ;-)) en ben ik Communicatie & Multimedia Design gaan studeren aan de HAN in Arnhem. Tijdens deze studie heb ik na het behalen van mijn propdeuse de vakken gekozen die me richting het ontwikkelen van webapplicaties zouden brengen en ook mijn minor was toegespitst op Webtechnology
 

In 2010 ben ik na mijn afstuderen gaan werken als .NET ontwikkelaar en heb ik ervaring opgedaan met het bouwen van websites en later ook webshops. Sinds 2014 ben ik werkzaam als software engineer bij een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software voor de zorgsector. En sinds januari 2016 ook als Scrum Master bij dit bedrijf.